DŰNE: MÁSODIK RÉSZ

2024. február 29.

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.

Bővebb információ és jegyvásárlás

oscar-nap

Március 10. vasárnap

Töltsd velünk a 17. Belvárosi Oscar- Napot és nézd meg nagyvásznon a jelölt filmeket!

Házigazda: Gedzo

Az ünnepélyes gálát idén is élőben közvetítjük. Bármely aznapi film belépőjével ingyenesen részt vehetsz a 2 órakor kezdődő díjátadón.

Bővebb információ és jegyvásárlás

kálmán- nap

Premier előtti vetítés és közönségtalálkozó

Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap az intimitás és a szexualitás hiányából fakadó problémákat dolgozza fel, a rendező kapcsolati trilógiájának második darabjaként.

A Kálmán-nap független film, a Szlovák Audiovizuális Alap, illetve magyarországi egyéni és civil közösségek támogatásával jött létre.

A vetítést követően Hajdu Szabolcs, rendező-forgatókönyvíró-színész vendégünkkel Sághy Miklós az SZTE - Vizuális Kultúra és Irodalomelmélet Tanszék (VIZKULT) oktatója beszélget.

Bővebb információ és jegyvásárlás

gyalog galopp

Újra nagyvásznon!

Most újra moziban a digitálisan felújított, eredeti szinkronos, a rendező által ismét nem vágott (mert így, ahogy van, tökéletes) GYALOG GALOPP!

Egyetlen vetítés: március 16. 18:20

Bővebb információ és jegyvásárlás

demon slayer

KIMETSU NO YAIBA - TO THE HASHIRA TRAINING

Végre a lehető leglátványosabb formában, mozivásznon is megcsodálhatják a legendás Demon Slayert a sorozat rajongói és mindazok, akiket lelkesít a kaland, egy távoli, egzotikus világ, a sok különleges lény – mindaz, ami az animét olyan csodálatossá teszi.

Két alkalommal vetítjük, március 16-án és 17-én 20 óra 30-tól.

Bővebb információ és jegyvásárlás

brian élete

Digitálisan felújított változat

Egyszeri alkalom! Néz újra az 1979-es, legendás Brian életét nagyvásznon! Fikuszt és kukiszt ugyan nem mutatunk majd azoknak, akik kihagyják a mozi nyújtotta élményt, de azt nem árt tudni, hogy aki így tesz, lemarad egy olyan filmről, melyet Norvégiában semmit sem kímélő humora miatt anno betiltottak.

Vetítési időpont: március 23. 18:20

Bővebb információ és jegyvásárlás

mozi hétfő

Gyere 25 % kedvezménnyel!

Minden hétfőn akciós jegyárak!

A teljesárú 2D belépő 2200,- Ft helyett csak 1650,- Ft.

A teljesárú 3D-s filmekre 2400,- Ft helyett 1750,- forintért válthatsz jegyet!

Várunk!

Válassz filmet!

Ajándékozz moziélményt!

Elektronikus ajándékutalvány három címletben

Az ajándékutalvány beváltható a Belvárosi Mozi bármely filmvetítésére, VR Room & Cinema jegy vásárlásánál is, egy éven belül.

Bővebb információ