Mai műsor

< 2015. március 06. - péntek >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Szeged Kártya

A Szeged kártya használata 2015. február 28-ával MEGSZŰNIK!

SZEGEDI IFJÚSÁGI HÁZ NONPROFIT KFT.
Pontgyűjtő Szabályzata

KI VEHET RÉSZT A PONTGYŰJTŐ PROGRAMBAN?

A törzsvásárlói programban minden olyan vásárló részt vehet, aki rendelkezik Szeged Kártyával. A kártyaigénylés és a programban való részvétel nem kötelező, vásárolni kedvezménykártya nélkül is lehet, de ebben az esetben a vásárló nem részesül a törzsvásárlói program kedvezményeiből.

A pontgyűjtő kártyaszerződés a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. és a törzsvásárló között a terminálon való első használatkor lép hatályba és határozatlan időre szól.

PONTOK GYŰJTÉSÉNEK MÓDJA

Pontgyűjtés helye: Pontokat gyűjteni a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. üzemeltetésében működő alábbi intézményekben lehet:

- IH Rendezvényközpont (Szeged Felső Tisza-part 2.)

- Belvárosi Mozi (Szeged, Vaszy Viktor tér. 3.)

- Újszegedi Partfürdő és Kemping (Szeged, Középkikötő sor) Nyitva:  május 1-től szeptember 30-ig.

Közös néven: BELVÁROSI MOZI – IH – PARTFÜRDŐ

A pontok jóváírása mindhárom helyen a saját pénztárban történő belépőjegy vásárlásakor történik darabszám korlátozás nélkül. Belépőjegynek számít a fürdő-, mozi-, ill. koncertbelépő vagy bármilyen más, a fenti helyeken megrendezésre kerülő kulturális rendezvény látogatására jogosító belépő.

Jóváírás mértéke: valamennyi előadáson ill. fürdőlátogatáskor, a vásárolt belépőjegyek értékének 10%-a kerül jóváírásra pont formájában. 1 Ft = 1pont. Pl. 2000 Ft-os jegy után 10%, vagyis 200 Ft = 200 pont jóváírás. (Pontbeváltáskor nincs jóváírás!)

Egyedi pontgyűjtő akciók: A fentieken kívül időszakos, egy-egy eseményre szóló pontgyűjtő akciók is meghirdetésre kerülhetnek, akár 100%-os mértékben! Az ilyen események, és az ezen akciókra vonatkozó pontgyűjtési részletek megtalálhatók a www.ihrendezvenykozpont.hu,www.belvarosimozi.hu, és a www.szegedkepming.hu honlapokon, illetve a jegypénztárakban.

HOGYAN ÉS MIRE VÁLTHATJA BE PONTJAIT?

- A kártyán a fenti intézményeinkben gyűjtött pontok összesítve jelennek meg és a három közül bármelyik helyen beválthatók.

- Az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi Moziban az összegyűjtött pontok egyes előre meghirdetett előadásokra válthatók be a jegyár 50%-áig, de annál kevesebb sem lehet.. Pl. egy 2000 Ft értékű jegy vásárlásakor legalább 1000 ponttal kell rendelkezni. Ha Önnek csak 800 pontja van, ahhoz még gyűjteni kell, de ha már 1200 ponttal rendelkezik, akkor is csak 1000 pontot használhat fel. Ez utóbbi esetben természetesen 200 pont a kártyáján marad, és innen folytathatja a pontgyűjtést.

- Arról, hogy mely előadásokra válthatja be Szeged Kártya pontjait, honlapjaikon a (www.ihrendezvenykozpont.huwww.belvarosimozi.huwww.szegedkepming.hu) és a pénztárakban tájékozódhat.

- A Belvárosi Mozi hétköznapi előadásaira (egyedi, egységáron meghirdetett előadások kivételével) a 'Jegyinfó' menüpontban kiírtak szerint beválthatók.

- A vásárlónak a jegypénztárban fizetés előtt jeleznie kell, hogy bónuszpontokat kíván felhasználni.  A törzsvásárló kizárólag saját pontjait válthatja be, vásárolhatja le.

- A frissen kapott pontok a következő vásárlásnál válthatók be.

HOGYAN TUDJA MEG A TÖRZSVÁSÁRLÓ, HOGY MENNYI BÓNUSZPONTJA VAN?

Törzsvásárlóink a www.szegedkartya.hu oldalon megtekinthetik egyenlegüket, és a pénztárban is lekérdezhetik aktuális pontegyenlegüket.

KEDVEZMÉNYKÁRTYA MÁS KEDVEZMÉNYEKKEL

A kedvezménykártya mellett más egyéb meghirdetett kedvezmény nem vehető igénybe, vagyis kedvezménykártya mellett nyugdíjas, diák, vagy csoportos kedvezmény nem adható.

SZEGED KÁRTYA TULAJDONOS HOZZÁJÁRUL

A Szeged Kártya birtokosa hozzájárul ahhoz, hogy az adatvédelmi törvényben előírtak megtartása mellett a rendszer üzemeltetője a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft megbízásából az aktuális kedvezményekről hírleveleiben, e-mail-en vagy más elérhetőségein értesítse. Amennyiben az akciókról későbbiekben nem kíván értesítést kapni, úgy a kártyabirtokosnak lehetősége van a hírlevelek mellőzését kérni. Az adatkezelésre vonatkozó részletes szabályozást a kedvezménykártya rendszerének üzemeltetője a www.szegedkartya.hu/adatkezeles oldalon tette közzé.

A PONTGYŰJTŐ PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL MEGSZŰNIK
- írásban a Bónuszkártya Magyarország Kft. részére küldött közös megegyezéssel
- a másik félhez eljutatott írásbeli felmondás esetén 30 napos felmondási idő lejártával
- szerződésszegés esetén azonnali felmondással a felmondás közlésekor
-  A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft jogutód nélküli megszűnésével
- a kártyatulajdonos halálával

A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft és a törzsvásárlók között felmerülő vitás kérdéseket elsősorban egyeztetés útján törekszenek a felek rendezni.

A Bónuszkártya terminálon történt tranzakciók – külön igényelt vizsgálat nélkül – mindenkor hitelesnek tekintendők.

Szeged Kártya birtokos adatait a Bónuszkártya Magyarország Kft. az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeli, azokat harmadik személy részére jogszabályi kötelezettség nélkül nem adja ki.