Mai műsor

< 2016. oktober 25. - kedd >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Rendezvények

Bagdy Emőke életének minden pillanatát a körülötte lévő világ jobbá tételének szentelte. Egy személyben író, egyetemi tanár, pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus. Előadásai közkedveltek és méltán népszerűek. Professzor asszony - a legfrissebb kutatási eredmények alapján - ezúttal az „A hit, remény, szeretet és megbocsátás pszichológiája” témáról ad elő.


Napló gyermekeimnek  

fekete-fehér, magyar filmdráma, 106 perc, 1982 


Cannes-i sikerek: először és újra 
A Balázs Béla teremben premier előtti filmeket mutatunk be, a Csőke József teremben az elmúlt év sikereit a Mozinet filmforgalmazó kínálatából.

2016. október 28.

18:00 A sors kegyeltjei (premier előtti)
20:15 Macbeth

2016. október 29.


Látványos koncert- és turnéfilm minden idők egyik legsikeresebb rockbandája, a 34 éves pályafutását világ körüli turnéval lezáró Mötley Crüe utolsó koncertjéről. A 2015. Szilveszter éjszakájába nyúló Los Angeles-i koncertjük felvételei mellett a turnén felvett interjúk és backstage jelenetek is helyet kaptak a filmben.


A Vatikáni Múzeumokról és a firenzei Uffizi képtárról készült 3D-s  film nagy sikere után megérkezett a mozikba a négy római pápai bazilikáról  készített újabb produkció. A 90 perces művészeti alkotás elkészítését a jubileumi szentév meghirdetése ösztönözte.  A Vatikáni Szent Péter, a falakon kívüli Szent Pál, a lateráni Szent János és a Santa Maria Maggiore bazilikák a római zarándokok legelső állomásai, de ezek között is a Péter sírjára emelt templomépület önmagában véve is egyike a világ leglátogatottabb 25 emlékhelyének.


A világ legkedveltebb és legelbűvölőbb festőjének munkásságába most egy kivételes dokumentumfilm enged betekintést az amszterdami Van Gogh Múzeum külön engedélyével. A múzeum szakértőinek közreműködésével a film a galéria gyűjteményének áttekintését és a 125 éve elhunyt mester dicsőségét egyaránt bemutatja. A múzeum munkatársai pedig a legújabb kutatási eredményeket is felfedik a nézők előtt.


Zsigmond Vilmos terem 14:15 óra:
Macskafogó

Csőke József terem, 15:00 óra
Bogyó és Babóca - 13 új mese

A filmek kedvezményes, 600 Ft-os belépőjeggyel tekinthetők meg!