Mai műsor

< 2015. november 27. - péntek >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Rendezvények

A „Vatikáni Múzeum 3D” című film a világon mindenhol óriási érdeklődést váltott ki.


Négy harmincas : Camille, Félix, Armel, Faustine.
Három nyári nap Brüsszelben...
Álmok, választások, véletlenek, felnőttkor.


Nézőink között két főre szóló ajándékjegyet sorsolunk ki a Vígszinházba és a Belvárosi moziba.

Jegyek kaphatók a pénztárban, az IH Rendezvényközpontban és a Ticketportal országos hálózatában.

Jegyár: 2.400-Ft
Erre az előadásra a készpénzes és bankkártyás fizetésen kívül elfogadunk Sodexo Kultúra Pass, Sodexo Ajándék Pass, Edenred Ticket Compliments, Edenred Ticket Culture&Sport utalványt, OTP, K&H és MKB Szép Kártya Szabadidő Zsebet is.


A "Süsü, a sárkány" legendája lett több generációnak. A bájos mese mélyén egy fontos és ma is erősen aktuális figyelmeztetés rejlik, hogy, aki nem olyan, mint én: MÁS, az nem biztos, hogy ellenséges, sőt, az sem biztos, hogy más, mint én. Hasznos, ha ezt már gyermekkorban kezdik a gyerekek megsejteni vagy megérezni, esetleg megérteni.


A világ egyik legismertebb zeneszerzője, akinek a szerzeményeit szinte mindenki ismeri, aki a filmtörténelem legismertebb dallamaival örvendeztetett meg minket, JOHN WILLIAMS 2014-ben lett 80 éves.
Ebből az alkalomból egy fergeteges és egyszersmind gyönyörű koncertet adtak elő John Williams legismertebb filmzenéiből válogatva a Los Angeles-i Disney Albert Hall koncerttermben. A több mint 200 tagú  szimfonikus zenekarral bemutatott koncert némi plusz meglepetéssel is szolgál külön a Star Wars rajongók számára.


Szabó Gyuri bácsi előadása a gyógyfüvek, gyógyteák varázslatos gyógyító erejéről, a természetes gyógyításról.