Mai műsor

< 2016. április 30. - szombat >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Rendezvények

Pavarotti szülővárosában, Modenában megtartott éves jótékonysági koncertjein a zenei világ legkülönbözőbb területeiről érkező énekesek léptek fel a tenorkirály oldalán. E koncertek emlékezetes pillanatai elevenednek meg most a vásznon.


,

A Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valaki személyesen nagy sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó. Az eredetileg alkalminak szánt csapat sikere azt bizonyítja, hogy kortárs költőnek lenni nem betegség, és nem is minden popzenész adja el a lelkét.


A formabontó Hamlet-előadást 2015 augusztusától 11 hétig játszották a londoni Barbican központban, elsöprő sikerrel. A Sherlock Holmes-filmekből ismert Benedict Cumberbatch rajongói akár 20 órát is álltak sorba az igen borsos árú jegyekért. Négy este után a színész nagy visszhangot kiváltva arra kérte rajongóit, ne filmezzenek az előadáson, mert a mobilkészülékek fénye zavarja a szereplőket. A színész azt követően fordult felhívásával a közönséghez, hogy kizökkent, és újra kellett kezdenie Hamlet híres monológját.


A „Vatikáni Múzeum 3D” című film a világon mindenhol óriási érdeklődést váltott ki.


,

Dr. Liu Yuening (Liu Jüe-ning), a Kínai Központi Zeneakadémia professzora által vezetett cimbalomművész csoport előadóestje.

Belépőjegyek a Belvárosi Moziban és az Ifjúsági Házban vásárolhatóak.
Ára: 1.500- Ft, diák, nyugdíjas vagy SZTE igazolvánnyal: 1.200- Ft.
Erre az előadásra csak készpénzt és bankkártyás fizetést tudunk elfogadni!


Beszélgetés a művészsorsról kulisszatitkokkal és meglepetésekkel.

Beszélgetőtárs: Varju Kálmán

Nézőink között két főre szóló ajándékjegyet sorsolunk ki a Vígszinházba és a Belvárosi moziba.

egyek kaphatók a pénztárban, az IH Rendezvényközpontban és a Ticketportal országos hálózatában.