Mai műsor

< 2015. julius 29. - szerda >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Rendezvények

Roger Waters, társalapítója és fő dalszerzője a legendás Pink Floyd együttesnek, elkészítette az eddigi legátfogóbb és legmonumentálisabb filmet, ami valaha is készült a Pink Floydról.

Jegyek kaphatók július 27-től a Belvárosi mozi pénztárában, a www.ticketporal.hu oldalon és a Ticketportal eladóhelyein.
Jegyár: elővételben 2.200-Ft, az előadás napján 2.500-Ft.


Végy egy egymásról mit sem tudó ikerpárt (mindkettejüket hívják Antipholusnak), és egy pár egymásról mit sem tudó szolga ikerpárt (mindkettejüket hívják Dromiónak), vesd bele őket egy városba, mely boszorkányságairól híresült el, s így minden hozzávalód megvan már a színpadi káoszhoz. Az egyik Antipholus megdöbben, milyen kedvesen fogadják külhonban, a másik elszörnyed, mennyire cudarul bánnak vele otthon. A két Dromiót csúnyán elpáholják azért, mert követték a „rossz” utasításokat.


A nagy múzeum egy rendhagyó, szellemes és humoros dokumentumfilm, mely által bepillanthatunk egy világhírű kulturális intézmény színfalai mögé. Johannes Holzhausen rendező és stábja több mint két éven át gyűjtött anyagot a bécsi Szépművészeti Múzeumról szóló filmjükhöz. A kommentárok, interjúk megvilágítják az intézményben zajló különböző munkafolyamatokat, például azt, hogyan kell megteremteni a tökéletes teret egy műtárgy prezentálására.